TIPS KAHWIN TANPA BERHUTANG


JANGAN OVER BUDGET

Jangan terlalu terikut sangat dengan trend pelamin terkini yang harga nya mencecah ribuan ringgit. Kalau boleh berjimat , cari sahaja yang budget. Bukan apa, pelamin, baju, makeup, dan katering cuma sekejap sahaja dan tak boleh disimpan jadikan kenangan.

MENABUNG DARI AWAL

Orang yang dah ada misi dan visi nak kahwin pasti dari awal hubungan bercinta dah start menabung. Jangan masa bercinta asyik nak minta hadiah yang mahal-mahal je. Penat la cari duit tapi tak nampak hasil.

TEMPAH AWAL

Bila tempah awal, kita boleh rancang masa selesaikan payment. Bukan nya semua perkara nak kena bayar sekaligus. Kalau gagal merancang , bermakna korang merancang untuk gagal.

RANCANG MAJLIS ANDA LIKE PRO !

Pening kepala tak tahu macam mana nak mula dahulu untuk uruskan majlis perkahwinan . Nak terus beli barang dahulu ke tanpa tengok nilai dan kualiti nya atau mulakan survey mencari dan compare harga. Cara mudah adalah korang boleh senaraikan perbelanjaan korang melalui e-Book Wedding Planner ( wasap.my/60199578517/nakebookweddingplanner ) . Dengan adanya e-Book ini, ia nya menyediakan panduan yang menyeluruh mengenai perjalanan perkahwinan serta belanjawan kahwin yang perlu. Tak rugi kalau nak cuba kan ! PERCUMA JE !!

Categories :

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Miezipro

At our photography studio, we believe that every picture tells a story, and we are committed to helping you tell your unique story through our art. We also make sure that the presented works are the best and perfect.