PERHATIAN ! Jika mahu Rancang Majlis Kahwin dengan lebih SEMPURNA , e-Book ini sangat WAJIB Untuk Anda Miliki !

Tak tahu nak mulakan persediaan kahwin yg mana dulu? Pening kepala macam mana nak sediakan bajet Kahwin?

Nak ke nak e-book yang cerita detail A to Z  PROSES & BAJET menguruskan majlis kahwin ?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Siri Video ni bernilai RM199 tetapi saya berikan secara 100% PERCUMA! Dapatkan Formula Roket Bisnes Khas untuk MeRoketkan Bisnes Anda[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

e-Book ini bernilai R̶M̶1̶9̶9̶ , tetapi kami berikan secara 100% PERCUMA! Dapatkan e-Book “My Wedding Planning” ini bagi membantu anda merancang majlis Perkahwinan dengan lebih sistematik.

[/text_block]

  • MENYELURUH & LENGKAP

    Panduan menyeluruh mengenai perjalanan perkahwinan serta belanjawan kahwin yang perlu disediakan. Lebih menarik, anda boleh ketahui budget keseluruhan yang diperlukan.

  • JELAS & MUDAH FAHAM

    Anda bakal ketahui apakah proses yang terlibat dalam menguruskan majlis kahwin dengan lebih sistematik. Disediakan juga aturan perjalanan keseluruhan secara step by step untuk anda lebih mudah memahaminya.

  • PRAKTIKAL

    Kami sediakan juga Set Template seumpama buku Wedding Planning anda yang boleh di ‘print’ sendiri. Gunakan buku ini untuk track record segala perancangan majlis perkahwinan kelak.

[op_popup popup_width=”700″ popup_open_effect=”fade” popup_close_effect=”fade” popup_open_speed=”normal” popup_close_speed=”normal” popup_border_color=”#ffffff” popup_border_size=”15″ popup_padding_top=”20″ popup_padding_bottom=”20″ popup_padding_left=”30″ popup_padding_right=”30″ pop_trigger_dontshow=”0″ pop_trigger_time=”0″ pop_exit_intent=”N” pop_dont_show_on_tablet=”N” pop_dont_show_on_mobile=”N” popup_id=”op_popup_id_1528012741851″]

Dapatkan Sekarang

[op_liveeditor_element data-style=””]

Masukkan Nama, Emel Peribadi & No Tel. Anda Untuk Download E-Book Ini !

We value your privacy and would never spam you

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements][/op_popup]