HADIAH BESEMPENA PAMERAN PENGANTIN

“TAHNIAH !!

ANDA LAYAK MENERIMA 1 SET E-BOOK “MY WEDDING PLANNER” !

  • MENYELURUH & LENGKAP

    Panduan menyeluruh mengenai perjalanan perkahwinan serta belanjawan kahwin yang perlu disediakan. Lebih menarik, anda boleh ketahui budget keseluruhan yang diperlukan.

  • JELAS & MUDAH FAHAM

    Anda bakal ketahui apakah proses yang terlibat dalam menguruskan majlis kahwin dengan lebih sistematik. Disediakan juga aturan perjalanan keseluruhan secara step by step untuk anda lebih mudah memahaminya.

  • PRAKTIKAL

    Kami sediakan juga Set Template seumpama buku Wedding Planning anda yang boleh di ‘print’ sendiri. Gunakan buku ini untuk track record segala perancangan majlis perkahwinan kelak.

e-Book ini bernilai R̶M̶1̶9̶9̶ , tetapi kami berikan secara PERCUMA sahaja sebagai menghargai sokongan anda! Dapatkan e-Book “My Wedding Planning” ini bagi membantu anda merancang majlis Perkahwinan dengan lebih teratur & sempurna.Sila klik “DAPATKAN SEKARANG” untuk download “My Wedding Planner”ini.

[op_popup popup_width=”700″ popup_open_effect=”fade” popup_close_effect=”fade” popup_open_speed=”normal” popup_close_speed=”normal” popup_border_color=”#ffffff” popup_border_size=”15″ popup_padding_top=”20″ popup_padding_bottom=”20″ popup_padding_left=”30″ popup_padding_right=”30″ pop_trigger_dontshow=”0″ pop_trigger_time=”0″ pop_exit_intent=”N” pop_dont_show_on_tablet=”N” pop_dont_show_on_mobile=”N” popup_id=”op_popup_id_1571234013368″]

DAPATKAN SEKARANG

[op_liveeditor_element data-style=””]

Masukkan Nama, Emel Peribadi & No Tel. Anda Untuk Download E-Book Ini !

We value your privacy and would never spam you

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements][/op_popup]