4 JENIS PAKAIAN YANG SESUAI KE MAJLIS PERKAHWINAN SELAIN BAJU KURUNG

Zaman sekarang banyak fesyen yang baru,sampaikan pening nak pilih baju yang sesuai untuk dipakai. Ada tu, sampai pakai t-shirt pergi majlis perkahwinan di sebab kan pening nak pilih baju dalam almari. Jom tengok pakaian yang sesuai untuk dipakai dan semestinya manis di pandang.

#1 Kebaya Dan Seluar

anda boleh menggayakan kebaya paras peha bersama seluar yang sesuai mengikut kesesuaian kebaya anda. Selain itu,sekiranya anda menpunyai bentuk kaki yang kecil, boleh menggayakan bersama seluar putih mana kala pula seluar hitam berfungsi menyorokkan pinggul dan peha yang besar.

#2 Kaftan @ Jubah dress

 Kaftan @ Jubah dress pakaian yang sangat selesa. Selain itu,yang mempunyai sifat yang beralun dan pengudaraan yang baik. Di samping itu, tubuh anda sentiasa selesa walaupun menghadiri majlis perkahwinan dalam keadaan cuaca yang panas.

#3 ↓Blaus dan skirt labuh

Blaus atau top yang berlengan panjang semakin mendapat tempat dalam fesyen muslimah. Selain itu,teknik suai padan tidaklah sukar seperti yang anda fikirkan. Menggayakan seluar yang mempunyai cetakan,seeloknya pilih top atau blaus polos untuk gaya menawan.

BONUS !!! Klik MyWeddingPlanner utk download e-book ini secara PERCUMA !!! Segala perancangan perkahwinan anda akan lebih mudah & teratur.

#4 Kardigan dab palazo

 Kardigan juga kini semakin diterima peminat fesyen modest. Selain itu,gaya yang sopan,selesa. Palazo juga boleh digayakan bersama.

Selamat mencuba.

Categories :

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Miezipro

At our photography studio, we believe that every picture tells a story, and we are committed to helping you tell your unique story through our art. We also make sure that the presented works are the best and perfect.